June 1, 2017

April 6, 2017

March 8, 2017

January 27, 2017

May 3, 2016

June 5, 2015

April 24, 2015

April 8, 2015

March 1, 2015

February 4, 2014

Please reload

Recente berichten

Bamboe Lamps

April 6, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Tuin en more....

June 5, 2015

Dan is binnen alles zo ver af maar moet je natuurlijk buiten nog het terrein gaan doen. Want van tuin was geen sprake eerder van ruw terrein (bouwafval wat er nog in lag en soort van 3 hele grote foeilelijke planten die eerder in Texas thuishoren dan in Zuid Frankrijk) met giga weiland ernaast. Die planten gaan eruit natuurlijk, de olijfboom blijft en verder komt er gras , ik kan niet wachten....

Dat was even zoeken iemand die A het wilde en kon doen en B die het ook echt in de goede periode ging doen C die ook nog betaalbaar en betrouwbaar is . Want in Frankrijk willen ze van alles maar komen als ze zin hebben de meeste of komen niet .

Die hebben we gevonden en as we speak zijn ze druk bezig met het terrein , ik word er blij van. Straks hebben we gewoon een gazon voor het huis en een kiezel terrasje extra erbij voor de keuken. Ik kan er alleen maar heel blij van worden. Op naar de zomer . Gelukkig hebben we daar Jos die daar woont in omgeving en de boel voor ons in de gaten houdt en regelmatig even gaat kijken en foto's door stuurt van de vorderingen.

 

 

Eerst alle zooi maar eens uit de tuin ....

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2013 by Maison Vivre+

CONTACT