Jaar later

Een heel heftig jaar voor mij, op alle gebied en zeer weinig tijd om naar Frankrijk te gaan. Architecte was druk bezig maar zij is een echte Franse, dus verwacht niet dat je een tekening krijgt binnen twee maanden ook al had ze dat beloofd. Dus zes maanden verder , zucht kreeg ik een eerste schets te zien. En die is natuurlijk niet meteen goed en niet meteen hoe je het bedoelde dus dat moet worden aangepast .... en dat kost wederom tijd. Ik ben dus maar twee weken naar Frankrijk gegaan om de kozijnen en deuren te schilderen . Alles was bruin gebeitst en het was denk ik jaren geleden dat dat gebeurt was. Uiteindelijk een grijze kleur uitgezocht niet te donker want donkere kleuren die doen het niet goed in Frankrijk als daar hele dag zon op staat gaat het koken en bladdert alles er zo af . En het tafeltje binnen ook maar meteen meegepakt ... Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat ligbedden toch ook wel prettig zou zijn tussen al dat schilderen door...op naar Auch ligbedden halen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

© 2013 by Maison Vivre+